Zegt de bestemming van je wintersportvakantie iets over jouw persoonlijkheid en de kleding die je draagt? Misschien wel. Veel Nederlanders die naar Oostenrijk gaan, vinden après-ski het onder de Nederlanders zijn een pluspunt. Veelgehoorde motiveringen om naar Italië of Frankrijk te gaan is juist dat men dan niet onder de Nederlanders zit. Zo kan een bestemming wat zeggen over je persoonlijkheid.

Om de juiste jas bij de juiste wintersportbestemming te vinden, hebben wij een advies voor je gemaakt. Je zal niet de enige zijn die in een dergelijke jas te vinden is. Dit zijn namelijk merken die vaker te zien zijn in de genoemde landen.

Ma Strum Winterjas

Een Ma Strum winterjas is hetgeen je nodig hebt als je op wintersport gaat in Frankrijk. Je zal niet de enige zijn die daar in rondloopt. Ma Strum is een Brits merk wat veel door Britten wordt gedragen. En waar gaan Britten voornamelijk naar op wintersport? Juist, Frankrijk!

Ma Strum maakt al sinds 1982 kleding die zowel modieus is sportief. In een winterjas wordt dit gecombineerd, waardoor je het niet te warm of te koud krijgt en er ook nog eens op en top uit ziet op de piste.

Stone Island Winterjas

In Italië maak je helemaal de blits met een winterjas van Stone Island. Dit merkt komt uit Italië. Ontwerpers uit de modewereld creëren bij Stone Island kleding waarin je volop kan bewegen en je buiten niet hoeft uit te kijken dat je je kleding beschadigt. De jassen van Stone Island zijn warm genoeg tijdens een strenge winterse bui. Maar de voering is wel goed ademend. Dit zorgt er voor dat je tijdens het sporten, zoals skiën, niet oververhit raakt.

Parajumpers Winterjas

Een heren winterjas van Parajumpers is perfect voor wintersport in Zwitserland. Ook dit merk is ontstaan bij een Italiaanse modeontwerper. Deze ontwerper werd door de Verenigde Staten aan het werk gezet om de geschikte kleding te maken voor militaire missies in koude gebieden, zoals Alaska.

De technieken die nodig zijn voor die missies bieden ook een goede basis voor een winterjas die je nodig hebt voor wintersport. Daarnaast is dit merk prachtig afgewerkt en volgt het de Italiaanse modetrends op de voet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here