Wil je dit jaar niet naar het buitenland op vakantie? Geen probleem. Er zijn genoeg leuke vakantiebestemmingen in ons land. In dit artikel zijn deze vakantiebestemmingen op een rijtje gezet.

 

Logeren bij een boer

Als je kinderen hebt is logeren bij een boer een erg leuke vakantiebestemmingen. Het is tegelijkertijd leuk én leerzaam. Vooral als je in de stad woont, is het aan te bevelen om eens een vakantie op de boerderij te boeken. Hierdoor leren je kinderen meer over het platteland en de dieren. Je kunt kiezen uit verschillende boerderijen. Zo zijn er boerderijen in Zeeland, Friesland en Drenthe. Per boerderij verschilt het wat voor activiteiten je er kunt ondernemen en wat voor dieren er aanwezig zijn. Bij sommige boerderijen is er bijvoorbeeld een indoor speeltuin met horeca, biologische ijsmakerij, boomhut met kabelbaan en grote waterpret weide. Bij sommige boerderijen zijn honden ook welkom. Dat scheelt weer met het regelen van een oppas voor je hond. Je hebt keuze uit verschillende tenten, zoals een luxe ranchtent, luxe haytent en luxe safaritent. Zo kan je zelfs op een boerderij genieten van luxe.

 

Overnachten bij het strand

Als je gek bent op het strand, moet je echt eens overnachten bij het strand. Je kunt kiezen voor een van de bekende stranden, zoals Scheveningen en Zandvoort. Als je meer van de rust houdt is een strand op een Waddeneiland een echte aanrader. Op de stranden kan je kiezen voor strandhuisje of tiny house. Een tiny house is meestal meer uitgebreider dan een strandhuisje. Een tiny house heeft namelijk in principe alles wat je in een normaal huis verwacht. Echter is alles net iets kleiner. Zo kan je bijvoorbeeld zelf koken in een tiny house. Een tiny house is meestal rond de 30 m2. Sommige mensen wonen permanent in een tiny house.

 

Speciale hotels

Wil je genieten van de luxe van een hotel, maar wil je wel iets nieuws proberen? Boek dan een bijzondere overnachting. In Nederland zijn er vele bijzonder overnachtingen die je kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld slapen in een watertoren in Middelburg, in een boomhut in Lelystad, Havenlodge in Limburg, in een Windmolen in Waarland of slapen in een Boomvilla in Wieringerwerf. Was je vroeger een fan van Pipo de Clown? Boek dan een overnachting in een pipowagen in Enschede. Een groot pluspunt is dat deze pipowagen een sauna én jacuzzi heeft.

 

Als je op zoek bent naar rust is een overnachting bij een rustig strand een goede keuze. Wil je omringd worden door dieren? Kies dan voor een overnachting bij de boer. Wil je met je partner een romantisch nachtje weg? Kies dan voor een speciaal hotel of een overnachting aan zee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here