Sukosan, een dorp op tien kilometer afstand van Zadar vandaan. Sukosan is gelegen in een prachtig stuk natuur en heeft een haven die op zijn beurt weer gelegen is in een ruime baai. Voor vakantiegangers is er veel te zien en te doen. Het is een zeer gewilde plek voor toeristen om naartoe te trekken. 

Wat is er allemaal te doen in Sukosan?

Als je Sukosan wil gaan ontdekken dan is Sukosan verkennen per boot een heel leuk idee. Onder de watersporters is het een hele populaire bestemming om naartoe te gaan. In de omgeving ligt een grote jachthaven en allemaal verschillende baaien die je kan bezoeken met de boot. Naast een van die baaien ligt ook het Nationaal Park genaamd Kornati.

De Baai die naast dit natuurgebied ligt, kent veel mooie stranden. Deze stranden zorgen ervoor dat er ook veel gezinnen met kinderen naar Sukosan toe trekken. Voor de kinderen is er een waar kinderparadijs, ook zij zullen zich daardoor niet vervelen in Sukosan.

De natuur in Sukosan

Doordat de natuur in Sukosan veel uit water bestaat, is het prachtig om tijdens een snorkeltocht of een onderzee tocht met de duikfles de onderwaterwereld in de omgeving van Sukosan te gaan ontdekken. Je kan met een prachtige zeilboot naar de plaats te varen waar je de onderwaterwereld wil gaan ontdekken.

Wat je onder water allemaal te zien zal krijgen zal je verbazen. De zee is er helder, dus ook vanaf de boot kan je al best veel zien van wat er aan de oppervlakte van het water allemaal gebeurt. En als je dan eenmaal in het water ligt en je neemt een kijkje onder de waterlijn kom je in een hele andere wereld terecht.

Horeca in Sukosan

In Sukosan kom je ook allemaal verschillende leuke horecagelegenheden tegen waar je heerlijk kan genieten van de lokale gerechten uit Kroatië. Je komt er veel mediterrane gerechten tegen en er staat heel veel vis en zeevruchten op de menukaarten die vers gevangen is uit een van de baaien die in de omgeving van Sukosan liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here