Heb jij al de tijd genomen om de prachtige Friese wateren te bezichtigen? Deze zomer is het perfecte moment om dit te doen! Om volop van je vaarvakantie te genieten hebben we een aantal tips voor je. Lees je mee?

Leuke activiteiten voor jou en de kinderen

Wanneer je een motorboot gaat huren in Friesland komt veiligheid op de eerste plaats. Vooral als er kinderen bij zijn, moet er altijd een zwemvest aanwezig zijn! Deze kun je gelukkig op vele plekken huren. Willen jullie er tussen het varen door even op uit? Dan is het belangrijk om een vaste plek voor de kinderen af te spreken. Zo kunnen jullie elkaar gemakkelijk vinden wanneer dit nodig is. Gelukkig zijn genoeg recreatieplekken zeer geschikt voor kinderen. 

Bij vele jachthavens is er een speeltuin en sommige hebben zelfs een zwembad. Regent het? Dan kun je altijd naar een dierenpark of speelbos. Soms is hier zelfs een bijbehorend zwembad, waterskibaan of Kamelendorp ernaast. Bij droog weer kun je ook een sup huren (Stand-up paddle board) en een ritje maken op het water. 

Varen of fietsen? Beide zijn mogelijk

Wil je met jouw motorboot genieten van de Friese meren? Of kom je liever in actie op land? Er zijn veel mogelijkheden om te fietsen in Friesland. Dit is de laatste jaren erg populair geworden en met reden! Je kunt een van de vele routes nemen die speciaal aangelegd zijn voor de avontuurlijke fietsers. Ook kun je jouw eigen fiets huren bij een van de vele verhuurpunten in Friesland.

Je eigen motorboot huren in Friesland? Laat je verbluffen

Nederland heeft veel meer te bieden dan alleen kaas en molens. Ben je op zoek naar een actieve, maar ook ontspannende vakantie in de zomer? Dan is het een goed idee om je eigen motorboot te huren in Friesland! Wij helpen je graag bij het plannen van een reis die aansluit bij jouw interesses. Bekijk onze website en lees meer blogs voor een geweldige vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here