Door de verschrikkelijke corona-tijden hebben veel mensen besloten om hun vakantie naar het buitenland te annuleren. We weten niet exact wat we kunnen doen tijdens een vakantie in het buitenland en we willen natuurlijk onze gezondheid niet riskeren. Wel besluiten veel mensen om in Nederland een aantal dagen weg te gaan. Een weekendje weg in eigen land is dit jaar dan ook enorm populair. Er zijn ook genoeg dingen die je kunt doen in ons land. Maar waar slaap je tijdens een weekendje weg? In dit artikel geef ik je wat mogelijkheden!

Hotel

Natuurlijk kan je altijd in een hotel gaan slapen. Er zijn enorm veel hotels in ons land en er is wel wat leuks te vinden voor iedereen. Het grote voordeel van een hotel is dat je het zo gek kan maken als je het zelf wilt. Wil je het simpel houden? Dan kies je lekker voor een budget hotel. Wil je juist veel luxe? Dan kan dit ook. Je betaalt natuurlijk wel voor de kwaliteit, maar dit is helemaal je eigen keuze.

Bed and breakfast

Naast een hotel zien we steeds meer mensen overnachten in een zogenoemde bed and breakfast. Dit zijn vaak locaties in de natuur waar je kan overnachten en ontbijten. Vandaar ook de naam bed and breakfast. Ook hierin variëren de prijzen enorm. Het is wel een stuk persoonlijker als een groot hotel.

Vakantiehuisjes

Er zijn ook veel parken in Nederland waar je kan slapen in een leuk vakantiehuisje. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld Landal en Centerparcs. Het zijn enorme parken die ideaal zijn voor gezinnen. Er is veel dan ook veel te doen op het terrein.

Bijzonder overnachten

In Noord-Holland kan je er ook nog eens voor kiezen om bijzonder te overnachten. Ik hoor je al denken: “Wat is bijzonder overnachten precies?” Onder bijzonder overnachten wordt het slapen op een unieke locatie bedoelt. Er zijn een aantal locaties, waar je normaal nooit zou kunnen overnachten, omgebouwd tot slaapplek. Het is voor veel mensen een ervaring die ze niet snel vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here