Nu we even niet op vakantie kunnen moeten we kijken naar de mogelijkheden die we wel hebben. En dan kan namelijk een glamping zijn. In Nederland zijn er veel glampings, het is dus perfect om het komende jaar naar een glamping te gaan aangezien je dicht bij huis bent maar toch het vakantiegevoel hebt. 

Wat is een glamping? 

Een glamping is eigenlijk een soort van camping maar dan net iets luxer dan een normale camping. Het woord glamping is ook een samenvoeging van de woorden glamorous camping. Je hebt er meer mogelijkheden dan op een normale camping, zo heb je bijvoorbeeld een luxere tent, bedden, je kan een eigen keuken hebben en bij hele luxe glampings zit er soms een toilet en badkamer in. Vaak zitten er glampings op mooie resorts in Nederland. In deze tijden kunnen we waarschijnlijk niet naar het buitenland op vakantie, daarom is een glamping in Nederland een hele goede optie, vooral naar een plek in Nederland waar je nog nooit bent geweest.

Waarom is het zo leuk? 

Op een glamping verblijven is al een hele ervaring op zich. Maar er zijn nog andere dingen die de ervaring beter kunnen maken. Zo zijn de glampings vaak erg mooi gelegen in prachtige natuurgebieden. Daarom is het leuk voor jong en oud, er is namelijk voor iedereen wat te doen. De ouderen kunnen een lekker stukje gaan fietsen of gaan wandelen, de kinderen kunnen lekker met andere kinderen spelen, de jongeren kunnen met elkaar naar het strand en de ouders kunnen gezellig met elkaar een drankje drinken. Ook kun je lekker genieten en tot rust komen van de natuur want er zijn vaak mooie dingen te zien bij een glamping, zoals het strand, een mooi meer of een prachtig bos waar je mooie wandelingen kunt maken. 

Conclusie

Een glamping is voor velen een nieuw begrip, maar het wordt steeds populairder. Zo ook in Nederland, er komen steeds meer glampings bij en in de tijd van nu zijn de populairder dan ooit. Er is zijn veel dingen te doen op een glamping in Nederland, zo kun je bijvoorbeeld genieten van de natuur, het strand en natuurlijk het belangrijkste je gezelschap. Neem leuke spelletjes mee en doe leuke dingen met de mensen met wie je bent, zo krijg je een extra goede band met elkaar. Een glamping is een ervaring om nooit meer te vergeten. Ben jij wel eens op een glamping geweest?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here