Nederlands grootste blootlocatie, oftewel FKK camping Niederlande is een vakantiepark in Nederland voor de natuurliefhebbers en de nudisten. Hier kun je letterlijk vrijuit kamperen of verblijven in een lodge, bungalow of chalet. Daarnaast biedt de camping de volgende voorzieningen aan waar je gebruik van kunt maken.

Binnen- en buitenzwembad

Bij FKK camping Niederlande kun je buitengewoon heerlijk genieten in het binnenzwembad. Als ouder kun je hier heerlijk ontspannen. Verder zijn er voor de kinderen kinderbadjes en een stroomversnelling. Daarnaast kun je ook van het buitenzwembad genieten wanneer de zon heerlijk schijnt. Het bad is voorzien van luxe ligbedden waar je fijn op kunt liggen zonnen.

Sauna’s en massages

Iedereen moet wel eens voor zichzelf zorgen. Hiervoor kun je bij de camping terecht voor een ultiem dagje wellness. Zo kun je comfortabel in één van de drie sauna’s zitten. Hierbij worden ook regelmatig Löly-opgietingen georganiseerd. Ook wanneer je jouw spieren wilt ontspannen kun je bij de camping terecht voor massages, hierbij kun je kiezen uit verschillende soorten massages:

-Ontspanningsmassage

-Klachtgerichte massage

-Lomi Lomi massage- Hawaiiaanse massage

Grand café en buitenbar

Wanneer je op vakantie bent is er altijd wel behoefte aan een hapje en drankje. Hiervoor kun je bij FKK camping Niederlande terecht bij het Smoking’ Kitchen Terras. Hier kun je heerlijk genieten van vers barbecue vlees en bbq gerechten. Naast het zwembad is een borrelterras. Hier kun je gezellig borrelen met een mooi uitzicht op het eiland en het buitenzwembad.

Sportieve activiteiten

Dagelijks zijn er vele leuke sportactiviteiten te doen. Zo kun je er o.a. tafeltennissen, voetballen, volleyballen, jeu-de-boules spelen en bewegingssport. Bewegingssport is op de zondagochtend in het binnenzwembad. Dit is een sportieve workout voor de 45+ers. Hierbij wordt vooral aan de conditie gewerkt. Ook beschikt de camping over een aantal prachtige vijvers waar u op de mooie zonnige dagen kan kanovaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here